BIO SARA

PORTRETFOTOGRAAF | ARTISTIEK LEIDER STICHTING HEAR ME | PSYCHOLOOG | TRAINER

Als fotograaf, psycholoog en trainer wil ik mensen prikkelen, uitdagen en helpen om zich persoonlijk te ontwikkelen. Met kunst als middel om emoties naar boven te halen en te onderzoeken.

Als psycholoog werkte ik jarenlang in eerstelijns psychologiepraktijken, waar ik mensen behandelde met depressie, angst, relatieproblemen en werkgerelateerde problematiek. Daarnaast ben ik van jongs af aan gefascineerd door beeld. Na het afronden van de fotoacademie in Amsterdam portretteerde ik talloze persoonlijkheden en werkte ik mee aan maatschappelijke kunstprojecten, campagnes en kunsteducatie. In 2018 richtte ik samen met Rosa Koenen en Hüsne Afsar stichting HEAR ME op. Samen zetten we kunstcampagnes op om taboes rondom gender, identiteit en seksualiteit bespreekbaar te maken.

Ik ben me bewust van de kracht van kunst om zaken bloot te leggen, mensen erkenning te geven en te prikkelen om hun grenzen te verleggen. Kunst brengt aan de oppervlakte wat onbesproken blijft, maar wel leeft in de onderstroom. Daar waar het schuurt, wil ik juist zijn. Want alleen als ieders emoties en ervaringen mogen bestaan, ontstaat er echt contact tussen mensen en kunnen zij samen op ontdekkingstocht gaan. Op weg naar een sterkere persoonlijkheid, een sterkere relatie en meer inzicht in zichzelf en de ander.

 Meer weten over mij, of wat ik voor jou kan betekenen? Mail of bel mij.

Contact

Sara Donkers 
T: +31(0)6 47396643
E: info@saradonkers.com
KVK 57011338

Bezoekadres
Georg Hegelstraat 10 a
6663 LJ Nijmegen

klanten

Gup New

Gemeente Amsterdam

Radboud Universiteit

GGD Gelderland-Zuid

Het Parool

Cultuur + Ondernemen

Uitgeverij Maven

Uitgeverij SWP

De Balie

Xadia Tattoo

Galerie Bart

Briefdragers

De Gelderlander

Lux Theater Nijmegen

Gemeente museum Zwolle

Pride Photo Nijmegen