BIO SARA

PORTRETFOTOGRAAF | ARTISTIEK LEIDER STICHTING HEAR ME

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door beeld. Na een aantal jaar als psycholoog gewerkt te hebben, bracht mijn passie voor beeld mij op de fotoacademie te Amsterdam. Mijn interesse voor de mens bleef. Mensen vind ik heel boeiend. Ik fotografeer graag krachtige persoonlijkheden. Mijn portretten tonen vaak een verhaal van mensen. De verhalen hebben vaak een maatschappelijke relevantie. 

Ik heb vele wegen bewandeld tot ik ging werken als fotograaf. Ik ben werkzaam geweest als psycholoog, als groepsleider bij vrouwenopvang HERA en ik heb een vrouwenproject tegen huiselijk geweld in Belize gedaan. In mijn werk als portretfotograaf en mede-oprichter van Stichting HEAR ME: stories that matter, komt nu alles samen. Mensen zijn gelijkwaardig, maar helaas is dat nog niet vanzelfsprekend in onze maatschappij. Ik wil mij hiervoor inzetten. Door open te staan voor een ander en naar zijn of haar verhaal te luisteren, leren mensen meer begrip en empathie voor elkaar op te brengen. Ik ben op zoek naar verbinding.

Overal waar ik kom, zie ik interessante blikken van mensen. Ik creëer graag samen met anderen en ik vind het heerlijk als er een open en gezellige sfeer is, waarin we mooie beelden kunnen maken. 

 

Contact

Sara Donkers 
T: +31(0)6 47396643
E: info@saradonkers.com
KVK 57011338

Bezoekadres
Georg Hegelstraat 10 a
6663 LJ Nijmegen

CLIENTS

De Gelderlander

Lux Theater Nijmegen

Gemeente museum Zwolle

Pride Photo Nijmegen

 

Het Parool

Cultuur + Ondernemen

Uitgeverij Maven

Uitgeverij SWP

 

Gup New

Gemeente Amsterdam

Radboud Universiteit

De Bruijn Wijnkopers

 

De Balie

Xadia Tattoo

Galerie Bart

Briefdragers